Reklama
 
Blog | Daniel Hrnčíř

Lidské kurvy

Před několika lety jsem měl stejnou myšlenku jako Silvie Dymánková a její Šmejdi. I dnes mě někdo předběhl a má kvůli tomu průšvih. Jasně, jde mi o Jakuba Charváta a jeho krátkometrážní dokument o OVB.

omlouvám se všem, kteří zde budou hledat levné a pěkné holky na jednu noc. Je mi líto, budu zde (skoro po roce… chyběl jsem vám?) psát o jiných kurvách.

 

Před několika lety jsem měl stejnou myšlenku jako Silvie Dymánková a její Šmejdi. I dnes mě někdo předběhl a má kvůli tomu průšvih. Jasně, jde mi o Jakuba Charváta a jeho krátkometrážní dokument o OVB.

 

A upřímně, frajere, je to strašně dobrý. A taky je strašně dobrý pojmenovat věci (zde lidi) těmi pravými jmény. OVB, Partners a jiní finanční poradci jsou červi týhle společnosti. Skutečné kurvy, které vyjebávají s lidmi. Absolutní nechutné dno, které tu bůhvíproč tolerujeme. A ING ať drží hubu a šoupe nohama.

 

Ne… Vážně?! Vážně se musí mladý dokumentarista bát toho, co přijde, jen proto, že natočil pravdu a nic než pravdu o téhle sračce?

 

Dobře, teď si hned z úvodu něco mezi sebou vyjasníme. Mám horečku a strávil jsem deset hodin v práci. Psal jsem vždycky sprostě a dnes, právě dnes fakt nemám náladu na žádné jemné kecy okolo těch zmrdů. Nikdy mě neokradli a nikdy jsem pro ně nedělal. Nikdy ani neokradli nikoho kolem mě, ale to z nich menší hajzly nedělá.

 

Jediným a primárním cílem tohoto textu je, aby byl podpořen jeden dokumentarista, který teď čelí žalobě. Za sebe říkám: pojďme se spojit a udělat všechno, aby to dopadlo dobře. A ty kámo!, koukej založit projekt na Startovači, ať ti můžou nějak pomoci lidi, kteří jsou stejně nasraní jako já.

 

A kdo si chce nablejt na triko (košili, svetr, bundu, kabát), tak ať si prohlídne účetní závěrku na or.justice.cz a jejich výkaz zisků a ztrát, potažmo aktiva. Zkrátím to – na jednu stranu mají 1,2 mil. “klientů” a zisk 100 mil. Zkrátím to lépe – nejenže vyjebávají s klienty, ale taky s ČR na daních a členové představenstva si ke svým mzdovým nákladům přidávají 6 mil. Hlavně, že mají hubu od mastných keců, buřtů a Agátiny vyholené píči.

 

Ne, tenhle text nebude slušný. Ne, tohle se má co nejvíce obout do lidí z OVB. A pokud nic, tak aspoň budu pokračovat v tom, že když se vracím z hospody, tak se neopomenu vychcat na ta výstavní auta těch zmrdů nebo plivnout na výlohu – což už nějakou dobu dělám. Neexistuje omluva, že to dělají mladí kluci ještě pod zákonem. Neexistuje omluva, že si chtějí přivydělat. Tihle lidé musejí být na okraji společnosti. Musí se jim spolužáci smát a firmy se jich štítit. Ať se konečně stane sprostým slovem OVB a Partners a finanční poradce. Jsou to jen obyčejní podvodníci jako mnozí před nimi, kteří využívají díry v systému a továrnu na sny plnou rychlých aut a holek s vystrčenou prdelí.

 

Nejspíše se nemusíme bát české justice, která je naprosto vůči jim, ale díky tomu i vůči nám, neškodná. Co udělají? Budou podávat hromadné žaloby? Nahánět policisty, že jim někdo rozbil okno? Nebuďme směšní. Nic se nestane. Vůbec nic.

Cigáni, přistěhovalci, Ukrajinci, ženský na mateřský, děvky u silnice, důchodci… nic nás nestojí tolik jako zničené lidské životy po těchle … těchle hovnech.

 

Ok, tak pojďme prostě podpořit jeden dobrý projekt a přispějme na výdaje člověku, který se rozhodl podat svědectví o hnoji. Upřímně nepřipadám si jako vůl, že makám v normální práci, která je normálně hodnocená, připadám si jako vůl, když se na mě povyšuje tahle špína.

 

Veřejný účet u Fio banky dokumentaristy Jakuba Charváta.

https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2001049665

 

Další odkazy:

https://twitter.com/ovbparody?lang=cs

http://www.lidovky.cz/student-natocil-film-o-praktikach-ovb-firma-povolala-pravniky-a-film-se-snazi-zakazat-goc-/zpravy-domov.aspx?c=A160822_143330_ln_domov_jzl

http://www.cnb.cz/miranda2/export/sites/www.cnb.cz/cs/dohled_financni_trh/vykon_dohledu/pravomocna_rozhodnuti/prilohy/Sp_2014_60_573.pdf

 

A konečně to nejdůležitější:

https://www.youtube.com/watch?v=f-xixAjhL10

 

Jo a díky za všechny ty ryby!

Reklama